sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

A354. Puutuneet jäsenet ja nivelen keskiosistä suonet auki

Jos jokin jäsen puutuu, niin auttaisiko pitää etenkin nivelen seudulla ja jäsenen keskiosista luiden seuduilta suonet auki, tilaa niille kuin lapaskätisellä lapsella pakkasella tumput suorina, ja samalla elämästä kiinnostunut toimelias vire kuin ohjeessa 12. Sokeritauti ?

12. Sokeritauti ja positiivinen asenne luonnollisiin virikkeisiin  20.1.2013  http://parantamisesta.blogspot.fi/2013/01/sokeritauti-ja-virikkeiden-paljous.html

8.2.2017   Vaihda kiristävät vaatteet sekä tiukat vaatteet löysiin, jotteivät ne vain estä verenkiertoa.  

12.2.2021   Jos jäsenet ovat kangistuneet puutumisen myötä, niin heiluttele niitä hiljalleen hyvän suonet auki suorina aika lailla olevan keskiasennon tienoilla niin, että siirräöt vähän kuin oikoisit jäseniäsi ja annat olla muutaman sekunnin ja siirrät taas niin kuin hyvä on, niin jostakin kai sillä tapaa siirrellen saavat jäsenet happea ja liikkumiskyky palautuu.

3.7.2021   Jos raajan uloin osa puutuu eikä auta kun ravistelee siitä kevyedti suonet auki ja antaa olla vähän aikaa rennosti ja lämpimänä, niin silloin on yleensä suoni painunut jonkkn verran kasaan keskikehoa lähemmässä suuressa nivelessä, eli oiopa rasjasi sieltäkin ja pidä vapaasti niin, ettei de olu puristuksissa tai turhan jännitettynä mistään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti