perjantai 8. tammikuuta 2016

A236. Hedelmättömyys ja useampi erityyppinen pari

Eri ihmiset huolehtivat eri asiat ja ovat taidoiltaan eritasoiset ja eri elämänalueisiin keskittyneet ja siksi vaikuttavat erilaisilta luonteenlaaduilta. Voi olla, ettei joku huolehdi kuntoon jotakin asiaa, mikä luonnollisessa tervehenkisessä lapsen saamisessa kuuluisi, ja niin se pari ei saa lasta. Joku toinen henkilö taas huolehtisi myös sen, ja niin lapsen saaminen olisi mahdollista. Usein kai riittäisi, että toinen puolisoista huolehtisi kunkin asian, että pari olisi positiivisesti toisiaan täydentävät ja tervehenkisesti pari.

Nykyihmisten elämäntavat ovat kaukana alkuperäisestä luonnollisesta, joka olisi tervein perusta lapsen saamiselle. Siksi voi olla, että joltakin nykymaailman mielessä ok parilta puuttuu lapsensaamisen mahdollisuus, vaikka samat ihmiset jonkin tervehenkisemmän parin kanssa voisivat saada lapsen.

Voi myös olla, etteivät kaikki halua lasta, mutta menevät sosiaalisten paineiden mukana niin, että yrittävät hankkia lapsen, ja niin luonto joidenkin kohdalla huolehtii, etteivät he saa lasta tai tulee keskenmeno. Ihminen voi kantaa kortensa yhteiskunnan tulevaisuuden eteen muutenkin. Kaikkien paikka ei ole kotiäiteinä ja -isinä.
Kaikki eivät halua kaikkien kanssa lasta vaan jotkut parit voivat olla sellaisia, ettei heidän kanssaan halua lasta, vaikka paljon sopivamman parin kanssa haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti